Thursday, September 01, 2005

Bir an önce çadır almalı


Çadır almak gerek..yıldızlı, yaldızlı otellerden uzak durup, çadırda daha çok zaman geçirmeliyim diye düşündüm Kömür koyunda..
Ne de olsa çocukluktan antremanlıyım.
Salon salamanje istemem ama 2 odalı olsun mutlaka.
Arabanın arkasındaki çadır iş görür mü? Apartmanın bahçesinde kurulsa? kurulur mu ki?
Neyse sabah olunca hellimli bir ziyafet ve ardından her zaman daha hafifini keşfetmelerini beklediğim tüplerin ufacik kompresörle doldurulması, allahtan denizin altında o ses yok!!!
himmm.. demek deniz tavşanı da oluyormuş, hep bahsederler, national geographicte anlatırlardı!! insanın tutup eve götüresi!! geliyor, canım sadece Deniz görsün diye..
çok bilenler, bildiklerini habire anlamak, hava atmak, böbürlenmek isteyenler:yok 60 metre, yok canım eksi bilmem kaç derece soğukta nasıl dalmışlar. Azcık susun diyesim geliyor, şu balıkların isimleri neydi, onları bulmam lazım, bir balık kitabı edinmem lazım, unutuyorum naapiim!

1 Comments:

At 5:00 AM, Blogger Pinkshake said...

Chilekimin guzel annesi :)
sana "clashooting" için bir örnek mesela: Dalan bir Burcu! Yani denizin dibinde o kadar derinlikte beni çekebilirsen clashooting e harika bir örnek olur. Yani o kadar imkansız ki :)derinlik ve ben o kadar zıtız ki!

Bu aslinda tamamen senin dunyaya bakış açınla ilgili birsey: ornekleri cogaltırsak Bulent eniste ve Bamya (songul alistirmaya basladi ama), Şello koca bir dilim kremalı pasta yerken, Yumulta döpiyesler içinde büyük bir zevkle Reina'da yemek yerken ya da tatilini Milano da alışveriş ile geçirirken gibi...

Bu çok personal birşey ama işte bu yüzden de çok daha keyifli. senin tüm dünya ile oynadığın sessiz bir oyun :)

 

Post a Comment

<< Home